Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

St1 Oy

Käyntiosoite: Purotie 1, 00380 Helsinki

Postiosoite: PL 100, 00381 Helsinki

Puh. 010 557 11 (keskus)

Fax. (09) 803 0004

y-tunnus: 0201124-8

Suomessa St1 Oy on Shellin lisenssinhaltija, lisenssin on myöntänyt Shell Brands International AG.

Osallistujat

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta St1 Oy:n työntekijöitä, heidän perheitään, Shell -huoltamoilla työskenteleviä ja heidän perheitään, alihankkijoita tai muita arvonnan järjestämiseen osallistuvia. Osallistumiseen ei ole ikärajaa. Pääpalkinnon voittajan on oltava täysi-ikäinen, tai voittajan ollessa alaikäinen, on hänen osoitettava täysi-ikäinen huoltaja tai muu vastaava henkilö, joka voi vastaanottaa palkinnon hänen puolestaan.  

Osallistumisaika 

Arvonta järjestetään miehitetyillä Shell-asemilla ajalla 27.12.2017-20.2.2018 kuitenkin korkeintaan siihen asti, kun kampanjaan liittyviä Monaco Cup -kahvikuppeja on saatavissa asemilla.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan ostamalla kahvi Monaco Cup -tunnuksilla varustettuun kahvikuppiin ja syöttämällä kupista löytyvä henkilökohtainen koodi kampanjasivulla www.monacocup.fi ajalla 27.12.2017-20.2.2018 sekä täyttämällä yhteystietolomake. Kupissa oleva koodi näkyy, kun kupissa on kuuma juomaa. St1 Oy ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinnot

Kahvi valitsemassasi koossa valitsemaltasi Shell- tai St1-asemalta 25 000 kpl, munkki kuin munkki 10 000 kpl, Shell HelmiSimpukka lounas 5000 kpl, tavarantoimittaja Fazer (suklaapatukka) 5 000 kpl sekä tavarantoimittaja Koff (Coca-Cola Zero 0,5l) 5 000 kpl. Kaikki palkinnot voi lunastaa Shell- ja St1-asemilla (pois lukien lounas, jonka voi lunastaa vain Shell HelmiSimpukka-asemilla).

Lisäksi osallistujien kesken arvotaan yhdelle (1) neljän (4) hengen matka Monacon formulakilpailuun toukokuussa 2018 (alustavat matkapäivät 25.-28.5.2018). Palkinto sisältää lentoliput Monacoon, majoituksen kahden hengen huoneissa ja liput formulakilpailuviikonloppuun. Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron. Voittaja maksaa palkinnosta aiheutuvat mahdolliset muut verot ja maksut.


Pääpalkinto arvotaan kampanjan jälkeen 21.2.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Järjestäjän oikeudet

Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän kuluessa voitosta, on St1 Oy:llä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Odottamattomien käänteiden sattuessa järjestäjällä on oikeus tarjota vaihtoehtoisia palkintoja.


Sovellettavan lain sallimissa rajoissa järjestäjä varaa itselleen oikeuden käyttää voittajan ääntä, kuvaa, nimeä ja muita vastaavia mainonnassa, tiedottamisessa ja markkinointimateriaaleissa ilman ylimääräistä korvausta tai ennakkovaroitusta voittajalle. Osallistuessaan arvontaan jokainen hyväksyy nämä ehdot.


Palkinto ei ole vaihdettavissa, eikä saatavissa käteisenä. Noudatettavan lain puitteissa palkinnon voittaja on vastuussa aiheutuneesta tapaturmasta ja vahingosta tai vaateesta, joka aiheutuu palkinnoksi saadun matkan aikana.

Teknisen epäkohdan, tietoturvallisuusmurron, petoksen tai muun rikkomuksen sattuessa järjestäjä varaa itselleen oikeuden peruuttaa arvonnan tai lykätä sitä.

Yleistä

Osallistumalla arvontaan osanottaja hyväksyy ja sitoutuu näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla.


Voittajan nimi julkistetaan arvonnan jälkeen verkkosivuilla sekä muissa St1:n ja Shell:n viestintäkanavissa.


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla St1 Oy:n rekisteriselosteesta. Vaatimukset tietojen korjaamisesta tai päivittämisestä tulee osoittaa St1:lle.